top of page
ceeceephoto-46.jpg

Sesioni në studio

I PËRSHTATSHËM PËR ÇDO MOSHË

Ky sesion nuk ka nevojë të ketë një temë apo një rast, nëse dëshironi vetëm disa foto të përditësuara të vogëlushit tuaj, foto të përditësuara familjare, çfarëdo që dëshironi!

Përdorimi i plotë i rekuizitave dhe veshjeve në studio  

Ndryshimet e veshjeve janë të mirëseardhura

Galeria online për ju që të zgjidhni dhe shkarkoni imazhet tuaja

Printimet ofrohen si shtesa

Kërkohet tarifë rezervimi 25 £ për çdo seancë.

 

 
 

Mini seancë 30 minutëshe
10 imazhe dixhitale 55 £

1 orë seancë

20 imazhe dixhitale 75 £

opsioni për të blerë imazhe shtesë për 3 £ secila ose për të përmirësuar në të gjitha imazhet për 55 £ shtesë

After your shoot you will receive a gallery of UN-edited images within 5 days where you will need to choose which images you would like me to edit for you to download and keep forever. 
You will have 3 options:
1. Choose the amount of images included in your package
2. Choose the amount of images included in your package plus a few extras that are charged at £1.50 per image
3. Choose for me to edit the entire gallery for £75 

bottom of page