top of page
ceeceephoto-25.jpg

Bath Splash 

I PËRSHTATSHËM PËR FËMIJË DERI 3 VJEÇ

A është i vogli juaj një bebe uji? Uluni dhe lërini të spërkasin në të gjitha flluskat, ndërsa unë kap fytyrat e tyre të vogla të pafytyra në një moment të jetës së tyre ku koha e banjës është e gjitha argëtuese dhe lojëra!

Ky seancë mund të jetë edhe një banjë qumështi për foshnjat më të vogla!

seancë 30 minuta  

Galeria online për ju që të zgjidhni dhe shkarkoni imazhet tuaja

Printimet ofrohen si shtesa

Kërkohet tarifë rezervimi 25 £ për çdo seancë.

 

15 imazhe dixhitale 65 £

opsion për të blerë imazhe shtesë për 3 £ secila ose për të përmirësuar në të gjitha imazhet për 45 £ shtesë

After your shoot you will receive a gallery of UN-edited images within 5 days where you will need to choose which images you would like me to edit for you to download and keep forever. 
You will have 3 options:
1. Choose the amount of images included in your package
2. Choose the amount of images included in your package plus a few extras that are charged at £1.50 per image
3. Choose for me to edit the entire gallery for £75 

bottom of page