top of page
ceeceephoto-13.jpg
ceeceephoto-13.jpg

Cake Smash

I PËRSHTATSHËM PËR ÇDO MOSHË

Deri në 1 orë seancë

Tutus i disponueshëm për vajzat për t'u veshur dhe pantallona të shkurtra gri ose blu dhe mbajtëse të disponueshme për djemtë - të gjitha plotësisht falas dhe ju kursen në larje!  

Galeria online për ju që të zgjidhni dhe shkarkoni imazhet tuaja

Printimet ofrohen si shtesa

Kërkohet tarifë rezervimi 25 £ për çdo seancë.

20 imazhe dixhitale 90 £

opsioni për të blerë imazhe shtesë për 3 £ secila ose për të përmirësuar në të gjitha imazhet për 55 £ shtesë

After your shoot you will receive a gallery of UN-edited images within 5 days where you will need to choose which images you would like me to edit for you to download and keep forever. 
You will have 3 options:
1. Choose the amount of images included in your package
2. Choose the amount of images included in your package plus a few extras that are charged at £1.50 per image
3. Choose for me to edit the entire gallery for £75 

Anchor 1

Shtesa

xbw-1 copy.jpg

Shtoni një kurorë tullumbace si dekor në çdo ngjyrë për 13 £

Ju mund ta merrni këtë me vete në shtëpi pas fotosesionit.

done.jpg

Shto një rritje të personalizuar të foshnjës për 6 £

Ju mund ta merrni këtë me vete në shtëpi pas fotosesionit.

Ju zgjidhni tekstin dhe dizajnin me ngjyra.

100061591_2636855143200670_1671546149992923136_n copy_edited.jpg

Bërë me porosi lugë druri të personalizuara 5 £

Fjongo me ngjyra - çdo tekst - çdo foto ose datë  

bottom of page