top of page
ceeceephoto-13.jpg
ceeceephoto-2.jpg

Cake Smash

Deri në 1 orë seancë

Tutus i disponueshëm për vajzat për t'u veshur dhe pantallona të shkurtra gri ose blu dhe mbajtëse të disponueshme për djemtë - të gjitha plotësisht falas dhe ju kursen në larje!  

Galeria online për ju që të zgjidhni dhe shkarkoni imazhet tuaja

Printimet ofrohen si shtesa

Kërkohet tarifë rezervimi 25 £ për çdo seancë.

Anchor 1
bottom of page