top of page
ceeceephoto-15.jpg

Materniteti

Deri në 1 orë seancë

 

Fëmijët dhe partnerët janë të mirëpritur, së bashku me ndryshimet e veshjeve për veten tuaj (kam disa fustane në dispozicion për t'u veshur)  ​

Ky sesion mund të bëhet në studio ose në një vend të jashtëm, ne mund ta diskutojmë këtë kur të rezervoni

Galeria online për ju që të zgjidhni dhe shkarkoni imazhet tuaja

Printimet ofrohen si shtesa

Kërkohet tarifë rezervimi 25 £ për çdo seancë.

 

STUDIO OSE JASHTË

After your shoot you will receive a gallery of UN-edited images within 5 days where you will need to choose which images you would like me to edit for you to download and keep forever. 
You will have 3 options:
1. Choose the amount of images included in your package
2. Choose the amount of images included in your package plus a few extras that are charged at £1.50 per image
3. Choose for me to edit the entire gallery for £75 

30 minute mini session
10 digital images £65

1 hour session

20 digital images £95

Shtesë

Give your photos the WOW factor!!

If you'd like you can choose to hire any of the below dresses for your photoshoot.

This would need to be decided two weeks before your session.

The cost to hire is £50 per dress!

Images below are not my own.

Screenshot 2023-07-03 at 15.20.48.png
Screenshot 2023-07-03 at 15.19.47.png
Screenshot 2023-07-03 at 15.20.09.png
Screenshot 2023-07-03 at 15.21.24.png
bottom of page