top of page
ceeceephoto-61.jpg

i porsalindur

I PERSHTATSHEM PER FEMIJE DERI NE 2 JAVE

Sesion 1-2 orë i cili lejon kohë për ushqime dhe përkëdhelje ndërmjet fotove nëse foshnja është e shqetësuar.

 

Vëllezërit e motrat dhe prindërit mund të fotografohen gjithashtu, por ju lutemi kini parasysh se kjo do të zvogëlojë kohën që kemi për fëmijën e tij/saj.

Foshnjat janë më të mira për t'u fotografuar brenda 14 ditëve të para, pasi kjo është kur ata janë më të përgjumur dhe më pak të përdredhur! Jeni të mirëpritur të rezervoni në dy data të përkohshme me mua për t'u siguruar që të keni një të sigurt menjëherë pas mbërritjes së të vegjëlve tuaj.

Galeria online për ju që të zgjidhni dhe shkarkoni imazhet tuaja

Printimet ofrohen si shtesa

Kërkohet tarifë rezervimi 25 £ për çdo seancë.

20 imazhe dixhitale 85 £

opsioni për të blerë imazhe shtesë për 3 £ secila ose për të përmirësuar në të gjitha imazhet për 55 £ shtesë

After your shoot you will receive a gallery of UN-edited images within 5 days where you will need to choose which images you would like me to edit for you to download and keep forever. 
You will have 3 options:
1. Choose the amount of images included in your package
2. Choose the amount of images included in your package plus a few extras that are charged at £1.50 per image
3. Choose for me to edit the entire gallery for £75 

bottom of page