top of page
ceeceephoto-5.jpg

Jashtë

I PËRSHTATSHËM PËR ÇDO MOSHË/RAST

Deri në  Koha e seancës 1 orë.

Ky sesion është i përshtatshëm për çdo moshë, familje, maternitet, ju quajeni!  

Seancat do të zhvillohen brenda 15 miljeve nga PE13 1EX, miljet shtesë tarifohen me 45 p/milje.

Galeria online për ju që të zgjidhni dhe shkarkoni imazhet tuaja

Printimet ofrohen si shtesa

Kërkohet tarifë rezervimi 25 £ për çdo seancë.

20 imazhe dixhitale 85 £

opsioni për të blerë imazhe shtesë për 3 £ secila ose për të përmirësuar në të gjitha imazhet për 55 £ shtesë

After your shoot you will receive a gallery of UN-edited images within 5 days where you will need to choose which images you would like me to edit for you to download and keep forever. 
You will have 3 options:
1. Choose the amount of images included in your package
2. Choose the amount of images included in your package plus a few extras that are charged at £1.50 per image
3. Choose for me to edit the entire gallery for £75 

bottom of page