top of page
new-1-3.jpg

Spërkatje e bojës 

I PËRSHTATSHËM PËR ÇDO MOSHË

Deri në 1 orë seancë.

Një bluzë e thjeshtë e bardhë ose foshnja duket më së miri për këto foto pasi është në kontrast me bojën.

Fëmijës tuaj do t'i jepet një kanavacë për të pikturuar që mund ta merrni në shtëpi, megjithatë është shumë më argëtuese kur e marrin bojën kudo, për shkak të sfondit të bërë prej letre, është e mundur që ai të bëhet shumë i çrregullt! Jeni gjithashtu të mirëpritur të merrni letrën e sfondit me vete në shtëpi si moment.

Ky sesion mund të përfshijë 15 minuta foto 'normale' përpara bojës nëse dëshironi, duke e bërë atë të përsosur për një seancë ditëlindjeje.

Galeria online për ju që të zgjidhni dhe shkarkoni imazhet tuaja

Printimet ofrohen si shtesa

Kërkohet tarifë rezervimi 25 £ për çdo seancë.

15 imazhe dixhitale 75 £

opsioni për të blerë imazhe shtesë për 3 £ secila ose për të përmirësuar në të gjitha imazhet për 55 £ shtesë

After your shoot you will receive a gallery of UN-edited images within 5 days where you will need to choose which images you would like me to edit for you to download and keep forever. 
You will have 3 options:
1. Choose the amount of images included in your package
2. Choose the amount of images included in your package plus a few extras that are charged at £1.50 per image
3. Choose for me to edit the entire gallery for £75 

bottom of page