top of page
ceeceephoto-6 copy.jpg

Kafshët shtëpiake

NDONJË KAFSHË KATËRORE BRENDA OSE JASHTË

Deri në 1 orë seancë  

Ekziston një gamë e ngjyrave të sfondit për të zgjedhur në studio dhe madje mund të zgjidhni më shumë se një!

Ky sesion mund të jetë edhe jashtë nëse dëshironi, ne mund ta diskutojmë këtë kur të rezervoni.

 

Njerëzit janë të mirëpritur të marrin edhe fotot.

Galeria online për ju që të zgjidhni dhe shkarkoni imazhet tuaja

Printimet ofrohen si shtesa

Kërkohet tarifë rezervimi 25 £ për çdo seancë.

15 imazhe dixhitale 75 £

opsioni për të blerë imazhe shtesë për 3 £ secila ose për të përmirësuar në të gjitha imazhet për 55 £ shtesë

After your shoot you will receive a gallery of UN-edited images within 5 days where you will need to choose which images you would like me to edit for you to download and keep forever. 
You will have 3 options:
1. Choose the amount of images included in your package
2. Choose the amount of images included in your package plus a few extras that are charged at £1.50 per image
3. Choose for me to edit the entire gallery for £75 

bottom of page