top of page
ceeceephoto-99.jpg

Bizneset

PRODUKTI, STILI I JETËS DHE ARKITEKTURA

Opsioni i parë

1 orë seancë

  Përdorimi falas i imazheve në mediat tuaja sociale dhe faqen e internetit

20 imazhe dixhitale 95 £

opsion për të përmirësuar në të gjitha imazhet për një shtesë prej 65 £

floral lofo.png

Opsioni dy

1 orë seancë

Duhet të vlerësoni/tagoni CeeCee Photography në çdo postim ku përdoret një fotografi, p.sh. Foto e marrë nga: CeeCee Photography  

20 imazhe dixhitale 85 £

opsion për të përmirësuar në të gjitha imazhet për një shtesë prej 65 £

floral lofo.png
bottom of page