top of page
pink bouquet-03.png
pink bouquet-03.png
274551944_4942457665789725_4091394961181391896_n.jpeg

Kush është CeeCee

 

Fotografi?

Përshëndetje,

Emri im, çuditërisht, nuk është CeeCee, në fakt është Chloe, jam mirë që ju njoha! Unë jam 25 vjeç dhe e drejtoj këtë biznes të vogël që nga viti 2012 dhe ndoshta nuk është më aq pak pasi kam përfunduar 4 vite studime për fotografi në kolegj dhe universitet duke më bërë një fotograf plotësisht të kualifikuar me 9 vjet përvojë.

Pas përfundimit të diplomës universitare, pata fatin ta zhvendosa studion time nga dhoma e ngrënies së nënave në katin e parë të një dyqani të bukur në qytetin tim lokal dhe kështu aventura filloi me të vërtetë. Që atëherë, unë munda të hiqja dorë nga dyqani i vogël që drejtoja së bashku me fotografinë time dhe të lëvizja pikërisht përballë hapësirës time të studios. Ëndrrat e mia ishin realizuar, dhe zyrtarisht u bëra fotograf profesionist *me kohë të plotë* në qershor 2017, 5 vite punë e palodhur më në fund kishin dhënë rezultat!

Shpejt përpara në vitin 2021 dhe tani jam pronar shtëpie dhe në progresin e ndërtimit të një studioje me porosi në kopshtin tim në Wisbech, jam shumë i emocionuar të shoh se çfarë ka e ardhmja për CeeCee Photography.

& Mezi pres të të takoj!

Studio...

bottom of page